Over klompen

 Klompenfabriek Krajenbrink

 Hoge Heurnseweg 6a

 7095 CJ  De Heurne

 Telefoon 0315-651365

 Telefax 0315-654765

 henkkrajenbrink@hetnet.nl

Rondleiding door de klompenmakerij

 

productie-klompen1Op afspraak geven Henk en Marijke Krajenbrink graag een rondleiding door hun bedrijf. In ongeveer anderhalf uur wordt het complete productieproces van de klomp getoond. Henk vertelt honderduit over de keuze van een boomstam tot het afwerken met lak. De rondleiding eindigt met een bezoek aan de winkel. In een hoek is een museum ingericht met gereedschappen van vroeger.

 

Prijzen

De prijs van een rondleiding is 3 euro voor een volwassene en 2 euro perproductie-klompen2 kind met een minimum van 35 euro tijdens bedrijfsuren. Ook buiten de productieuren is het mogelijk om het bedrijf te bezoeken. Omdat diverse machines moeten worden opgestart, is het minimumbedrag op productie-klompen3deze dagen (inclusief zaterdagen en feestdagen) 50 euro. In overleg is het ook mogelijk om een lunch te nuttigen of iets te drinken.

 

 

 

Vraag naar de mogelijkheden

Er is voldoende parkeergelegenheid om de klompenmakerij te bezoeken per auto. Tijdens een fietstocht door de mooie Heurnse natuur is een 'pitstop' bij Krajenbrink een welkome afwisseling. productie-klompen4Wilt u een rondleiding door de klompenmakerij? Neem dan contact op via telefoonnummer 0315-651365.

 

productie-klompen5Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur (indien aanwezig)

 

Onze producten

Website doorzoeken